Actie van de maand

50% korting op een Glazen Screenprotector!

''Groot assortiment accessoires en hoesjes''

Steging Dakbedekkingen.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 743 reviews. reviews.

Vochtschade

 

Vochtschade

Een ongelukje is zo gebeurd, voor u het weet valt er een glas drinken over uw Gsm, Tablet, Mac/Macbook of u vergeet uw mobiel toestel uit uw zak te halen waardoor hij in het wasmachine beland, dit zijn allemaal ongelukjes die dagelijks voorkomen. Vaak word er gedacht dat het toestel hierdoor onherstelbaar beschadigd is maar dit is niet altijd waar, in zeker 75% van de gevallen is uw telefoon of iPad nog prima te herstellen. Het is wel zo dat u er niet te lang mee mag wachten, hoe sneller u er mee langs komt hoe groter de kans op herstel.

Als het vocht opdroogt en er vervolgens corrosie ontstaat op het moederbord, veroorzaakt deze corrosie kortsluiting.

Vochtschade behandeling

Wij reinigen uw toestel volledig door gebruik van een ultra sonisch reinigings-apparaat, hierdoor word de corrosie verwijderd waardoor de kans op kortsluiting nihil word. De reiniging kost 49,- en al de bijkomende kosten worden vooraf besproken met de klant. Vaak komt het voor dat bepaalde componenten moeten worden vervangen, losse componenten hebben een vaste prijs die op onze site worden getoond.  Bij vaste componenten op het moederbord word de tijd in rekening gebracht, dit word ook in overleg gedaan. Wanneer de kosten te ver oplopen kunt u er voor kiezen de herstelling niet te laten uitvoeren dan word enkel de 49,- voor het reinigen in rekening gebracht.

Behandelings-risico’s

Corrosie zorgt ervoor dat bepaalde connectie punten op het moederbord worden opgelost waardoor er geen contact meer is tussen de componenten en het moederbord, in dit geval is het juist de corrosie die nog geleid, zodra deze corrosie word verwijderd is er dus geen connectie meer en zal het toestel niet meer volledig functioneren, hiervoor zijn wij niet aansprakelijk.

Welke merken komen in aanmerking voor deze behandeling

Voor vrijwel alle merken is er een behandeling mogelijk, ook kunnen wij alle soorten kleine elektronica behandelen, daaronder vallen Smartphone’s, Gsm's, Telefoons, iPod’s, Tablet’s en Mac/Macbooks. Van het merk Sony, Samsung, Apple, LG, Nokia, Blackberry, Huawei en HTC. 

  • Smartphone repair
  • iPod repair
  • Tablet repair
  • Macbook repair

 
Vind ons op de kaart (klik hier)

Newphonerepair.be

  • Klaar terwijl u wacht
  • Hoogst kwaliteit onderdelen
  • Geen onderzoekskosten*
  • 12 maanden garantie
  • Grote voorraad
  • Direct contact (reparatie status)

4 Artikel(en)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
Vochtschade

Minimal Price: 49,00 49