Actie van de maand

50% korting op een Glazen Screenprotector!

''Groot assortiment accessoires en hoesjes''

Steging Dakbedekkingen.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 743 reviews. reviews.

Virtual realitybril

Heeft u na lang twijfelen toch een virtual reality bril gekocht? Een VR-bril geïntegreerd of een bril waar uw smartphone is geschoven moet worden? Geniet u nu ook zo van de levensechte drie dimensionale  beelden op uw netvlies?

Gefeliciteerd, u heeft een goede keuze gemaakt. Maar laat u uw virtual reality bril uit u handen vallen, dan moet u wel goed kijken of er niets beschadigd is geraakt.

Kom anders gewoon even langs onze een van onze shops om hem te laten controleren en hem eventueel te laten repareren mocht er iets tijdens de valpartij kapot zijn geraakt.
Wij, New Phone Repairs, hebben in België diverse vestigingen, waar onze specialistische monteurs werken, die nu al voldoende kennis hebben van het repareren van virtual reality brillen

Een virtual reality bril controle is zo gebeurd bij New Phone Repair.

Uw virtual reality bril kan natuurlijk ook gewoon een defect op hebben gelopen. Of de combinatie met uw smartphone is niet optimaal.

Wij controleren beide en bespreken met u wat u het beste kunt doen. Wellicht is het een kleine reparatie en staat u binnen een half uurtje weer buiten op onze parkeerplaats. Wij leggen u met plezier uit hoe de bril het beste werkt en hoe u hem moet aansluiten.

Zijn er onderdelen aan uw virtual reality bril defect, dan hebben wij die voorradig, zodat u gewoon op de virtual reality bril reparatie kunt wachten.

New Phone Repair; het beste adres voor een virtual reality bril reparatie

Komt u langs een van onze shops, dan staan wij meteen klaar om u te helpen en te adviseren. Wij bespreken met u of de onkosten van de virtual reality bril reparatie uw bril nog waard zijn. Wij proberen u nooit een andere virtual reality bril aan te praten, wij bespreken eerlijk met u wat de beste keuze zal zijn.

Kiest u voor een virtual reality bril reparatie, dan kunt u op deze reparatie wachten onder het genot van een kop koffie. Nwe Phone Repair; klaar terwijl u wacht!

Newphonerepair.be

  • Klaar terwijl u wacht
  • Hoogst kwaliteit onderdelen
  • Geen onderzoekskosten*
  • 12 maanden garantie
  • Grote voorraad
  • Direct contact (reparatie status)

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.