Actie van de maand

50% korting op een Glazen Screenprotector!

''Groot assortiment accessoires en hoesjes''

Steging Dakbedekkingen.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 743 reviews. reviews.

Sony Xperia reparatie

Heef u problemen met uw Sony Xperia? Werkt uw Sony Xperia niet meer zoals u gewend bent, en heeft u uw Sony Xperia nog niet zolang dat u hem al weer kunt inruilen voor een ander model? Dan is het raadzaam dat u een repairshop in uw buurt opzoekt voor een deskundige Sony Xperia reparatie. Een reparatie is beduidend goedkoper dan het kopen van een nieuw toestel, zeker als u voor deze reparatie naar New Phone Repair gaat, een zaak met een goede naam op het gebied van reparaties, klantvriendelijkheid en service. Bij New Phone Repair beseft men dat klanten hun Sony Xperia niet lang willen missen voor een reparatie, klanten willen bereikbaar blijven  voor vrienden en relaties, dus willen graag de “klaar terwijl u wacht “service, hun Sony Xperia afgeven en na een half uurtje weer gerepareerd meenemen.

Sony Xperia reparatie: klaar terwijl u wacht 

En zo werkt New Phone Repair ook. U geeft uw defecte Sony Xperia af aan de balie, bespreekt met de monteur het probleem van uw Sony Xperia, de monteur onderzoekt uw toestel en geeft u een verslag van de schade en hoe hij  deze schade aan uw Sony Xperia zou kunnen verhelpen. Hij schat  tevoren de onkosten van deze reparatie in en laat u de keus wat u met uw Sony Xperia doet, repareren of weer meenemen. De klant heeft het laatste woord in deze. Gaat u wel met de reparatie van uw Sony Xperia akkoord, dan gaat de reparateur meteen aan de slag. U kunt tijdens deze reparatietijd gezellig in de wachtkamer een bakje koffie drinken, of de nieuwste accessoires op smartphone gebied bekijken. Voor dat u het weet, staat de reparateur met een weer werkende Sony Xperia  voor uw neus en kunt u weer bellend en append de vestiging van New Phone Repair verlaten.

Professionals repareren uw Sony Xperia

In onze zaken werken alleen maar specialisten op het gebied van Sony Xperia reparaties. Deze specialisten hebben al talloze reparaties achter de rug, hebben ervaring met alle soorten merken en modellen en zijn creatief in het vinden van oplossingen voor uw defecte Sony Xperia. Zij gebruiken het modernste gereedschap en mochten er onderdelen vervangen moeten worden, dan worden hiervoor alleen originele Sony onderdelen gebruikt. De service die New Phone Repair 

levert gaat zover, dat zij op alle reparaties aan uw Sony Xperia 6 maanden garantie verlenen. Dat is dus kiezen voor deskundigheid en zekerheid, als u uw Sony Xperia aflevert bij New Phone Repair!