Actie van de maand

50% korting op een Glazen Screenprotector!

''Groot assortiment accessoires en hoesjes''

Steging Dakbedekkingen.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 743 reviews. reviews.

Subcategories

Sony

Sony Ericsson smartphone

Sony Ericsson

Hebt u een probleem met uw Sony Ericsson smartphone? Breng hem dan binnen voor reparatie in de New Phone Repair winkel. 

Sony Ericsson is erop gericht innovatieve, gesofisticeerde en inspirerende telefoontoestellen en accessoires te ontwerpen. Ze willen daarbij gebruiksvriendelijk en met aandacht voor het milieu te werk gaan.

Sony Ericsson richt zich op een brede markt. Ze bieden heel wat verschillende types gsm’s aan: gaande van hele simpele modellen met enkel basisfuncties, over modellen met een uitgebreide mp3-speler tot hippe smartphones. In die laatste categorie, pakt Sony Ericsson vooral uit met de Android aangestuurde Xperia-serie.

Wij zouden New Phone Repair niet zijn mochten we voor de Xperia-serie ook niet de juiste expertise in huis hebben. Onze reparateurs blijven namelijk op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van de smartphone. Dat geldt dus ook voor de Sony Ericsson smartphones.

Hebt u dus een probleem met uw Sony Ericsson smartphone? Breng hem dan gewoon binnen in onze winkel of stuur hem naar ons op. Onze experts voeren een grondig onderzoek uit en raden u de nodige vervangingen aan.
Is er nog iets niet duidelijk over onze service? Raadpleeg dan onze FAQ of contacteer ons. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Newphonerepair.be

  • Klaar terwijl u wacht
  • Hoogst kwaliteit onderdelen
  • Geen onderzoekskosten*
  • 12 maanden garantie
  • Grote voorraad
  • Direct contact (reparatie status)
Sony

Minimal Price: 39,00 39