Actie van de maand

50% korting op een Glazen Screenprotector!

''Groot assortiment accessoires en hoesjes''

Steging Dakbedekkingen.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 743 reviews. reviews.

  

Smartphone reparatie Wijnegem

New Phone Repair is de specialist op het gebied van smartphone reparaties in omgeving Wijnegem. Met onze jarenlange ervaring op het vanaf het begin van de smartphone bent u zeker dat uw gsm in goede handen is bij ons. Voor elk model kunt u terecht bij de specialisten van New Phone Repair. Voor de meest voorkomende toestellen zijn de meeste onderdelen op voorraad. Hierdoor hoeft u zelden lang te wachten en kunt u tijdens de meeste reparaties in de winkel wachten. Eerst was het nog zo omslachtig dat u uw toestel binnen moest doen in de reparatie winkel waar u hem heeft gekocht. Gelukkig is er nu New Phone Repair in omgeving Wijnegem waardoor u niet meer lang zonder smartphone hoeft te zitten.

Waarom gelijk een nieuwe smartphone aanschaffen?

De markt veranderd zo snel in de smartphone wereld maar het zijn meestal maar kleine verschillen die worden toegepast. Hierdoor kunt u makkelijk 2 of 3 jaar met een dezelfde smartphone doen. Maar stel dat u uw gsm laat vallen en het scherm barst. Dan kunt u beter naar New Phone Repair komen voor een snelle smartphone herstelling in plaats van direct een nieuwe te halen in een telefoon winkel. Dit is beter voor de portemonnee en voor het milieu.

Klanten service smartphone herstellen Wijnegem.

Klantenservice staat bij New Phone Repair hoog in het vaandel. Wij proberen net dat stapje extra service te verlenen aan onze klanten waardoor dit een kenmerk van New Phone Repair is geworden in de smartphone markt van België. Wij geven op elke telefoon herstelling 12 maanden garantie en dit betekent dat ook echt 12 maanden garantie. Als er na de herstelling iets mis is met uw toestel kunt u altijd direct terug komen voor een nazicht. Bent u niet zeker of u wil terug hoeft te komen kunnen we ook proberen u van afstand te helpen met uw probleem. Onze klantendienst staat hiervoor paraat via telefoon, mail of chat.