Actie van de maand

50% korting op een Glazen Screenprotector!

''Groot assortiment accessoires en hoesjes''

Steging Dakbedekkingen.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 743 reviews. reviews.

Smartphone reparatie Antwerpen

Smartphone reparatie Antwerpen

De nieuwste smartphones  zijn sterk verbeterd in vergelijking met de oudere versies, zij zijn kwalitatief hoog. Echter door  valschade kunnen er verschillende  mankementen aan uw  smartphone ontstaan. Daarvan zult u veel last ondervinden. Wij zijn in staat uw gevallen smartphone weer kwalitatief hoog te repareren.  Op deze reparatie kunt u wachten! 

Bent u op zoek naar een reparatiezaak die uw  smartphone op deskundige wijze kan repareren? Dan is New Phone Repair het juiste adres voor een kwalitatieve en snelle reparatie!.
Bij New Phone Repair Antwerpen wordt gewerkt met gecertificeerde monteurs  op het gebied van het repareren van  smartphones.
Op een zeer zorgvuldige en spoedige manier zullen deze monteurs uw smartphone repareren. U kunt voor een reparatie aan uw  smartphone meteen langskomen in onze zaak, een afspraak maken is dus niet nodig. Binnen 30 a 45 minuten zal de  smartphone reparatie uitgevoerd worden, wij hebben de originele materialen voor uw reparatie in voorraad. Terwijl u uw kop koffie drinkt in onze wachtruimte, repareren onze monteurs uw  smartphone.
Er is ook de mogelijkheid om uw  smartphone op te sturen naar onze zaak. Via onze website kunt u u hiervoor aanmelden. Het stappenplan geeft duidelijk aan hoe te handelen. U wordt continue op de hoogte gehouden over het reparatieproces van uw  smartphone.
Mocht u u  smartphone  willen opsturen dan hanteren wij een ‘one day service` (repareren, Mister Cash, Creditcard betaling en retournering binnen één dag).

Ook al is uw  smartphone kwalitatief hoog, hij is altijd kwetsbaar voor val- en stootschade. Doordat uw  smartphone veelvuldig in gebruik is, betekent dit dan ook duidelijk dat het scherm dagelijks blootgesteld wordt aan mogelijke krassen en scheuren, doordat het toestel uit uw handen glipt. New Phone Repair kan het scherm van uw  smartphone professioneel vervangen voor een scherpe prijs. Wij kunnen uw smartphone scherm zorgvuldig repareren  zodat uw toestel weer als nieuw is. Persoonlijke gegevens worden tijdens de reparatie uiteraard bewaard.Voor een reparatie waarin uw scherm vervangen wordt, moet u ongeveer 30 a 40 minuten uittrekken, maar die tijd kunt u overbruggen door het drinken van een kop koffie in onze wachtruimte. Daarna heeft uw   smartphone weer een nieuw frontje.

Smartphone reparatie uitgevoerd met professionaliteit!

Elke  smartphone die bij ons binnenkomt onderzoeken wij grondig op defecten die het gebruik van de telefoon beperken, zoals een kapotte batterij , geluidsproblemen, niet werkende software  of breukproblemen. Omdat onze monteurs constant opgeleid worden op het gebied van telefoon reparaties en  smartphone herstellingen, weten wij na een onderzoek bijna altijd wat het probleem van uw telefoon is. Wij bespreken met u wat de schade van de  smartphone is en berekenen de onkosten voor de telefoonreparatie. Mocht u ervoor kiezen om de telefoonreparatie aan ons toe te vertrouwen, dan trekken we de onderzoekskosten af van de reparatiekosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. New Phone Repair staat voor transparantie! Om onze reparaties meer kracht bij te zetten geven wij 6 maanden garantie op alle  smartphone herstellingen.

Herstellingen waar u op kunt wachten

U kunt bij New Phone Repair Antwerpen van maandag tot en met zaterdag langskomen voor uw smartphone reparatie . Wij helpen u direct, meestal hoeft u maar een uurtje te wachten op uw gsm herstel want wij hebben van de meest voorkomende telefoons alle originele onderdelen op voorraad . Bij onze winkel in Antwerpen Zuid kunt u precies voor de deur parkeren en loopt u zo naar binnen met uw kapotte telefoon, zonder dat u eerst lang naar een parkeerplek hoeft te zoeken.