Actie van de maand

50% korting op een Glazen Screenprotector!

''Groot assortiment accessoires en hoesjes''

Steging Dakbedekkingen.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 743 reviews. reviews.

Samsung G. Tab 7.0

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Welke reparatie wilt u laten uitvoeren?(Genoemde prijzen zijn inclusief reparatie en inclusief materiaalkosten en andere kosten. Alleen de verzendkosten zijn niet inbegrepen. Deze bedragen € 7,50 euro voor de retour zending.)


Reparatie Samsung – scherm kapot

Samsung Galaxy Tab 7.0”


De Samsung Galaxy Tab 7.0 tablet pc verenigt kracht en productiviteit in een elegant en licht design. Met een gewicht van 345 gram en een dikte van slechts 9,96 mm past de Galaxy Tab 7.0 makkelijk in uw jaszak of tas. Deze tablet draait op Android 3.2 Honeycomb en dankzij de krachtige hardware is ie trouwens ook razendsnel.


Een echt pareltje op multimediagebied dus. Mocht u nu de pech hebben dat uw Samsung Galaxy tab beschadigd raakt of het scherm kapot gaat, maakt u zich dan geen zorgen. De experts van strong>New Phone Repair staan in voor de perfecte reparatie van uw Samsung tablet pc.


Dit hoogtechnologische apparaat blinkt ook nog eens uit in vormgeving. De MacBook is immers niet alleen erg krachtig, maar ook erg dun en licht. Je kan hem dus makkelijk in je tas stoppen en overal mee naartoe nemen. De wereld is je kantoor!


Hebt u hier vragen of opmerkingen bij? Aarzel dan niet ons te contacteren of breng een bezoek aan onze winkel. Onze medewerkers helpen u graag verder. Maar dat heeft ook zo zijn nadelen. Zo kan je toestel sneller beschadigd raken dan wanneer je hem veilig thuis laat staan. Voor de reparatie van uw MacBook Pro zit u echter goed bij. Wij repareren uw scherm, uw toetsenbord, batterij, trackpad en zoveel meer.


Hebt u een probleem met uw MacBook Pro? Contacteer ons dan gerust voor meer informatie.