Actie van de maand

50% korting op een Glazen Screenprotector!

''Groot assortiment accessoires en hoesjes''

Steging Dakbedekkingen.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 743 reviews. reviews.

 
 
 
  
 

Samsung Galaxy S4 reparatie

 

Samsung Galaxy S5 reparatie

 

Samsung Galaxy S6 Edge reparatie

 

Samsung Galaxy S6 reparatie

 

Meer Samsung reparatie

 

Samsung Galaxy scherm reparatie

Heeft u een ongelukje gehad en uw Samsung Galaxy  uit uw vingers laten glippen, dan is de kans reuze groot dat er een ster, barst of scheur in uw scherm zit. Vervelend, want het zicht op uw scherm wordt nu belemmerd en het is ook geen fraai gezicht, zo’n gescheurd scherm. U wilt snel een spoed reparatie aan uw Samsung Galaxy scherm, want u bent de hele dag bezig met uw telefoon en wilt hem niet missen. Dus snel gezocht naar een kundig bedrijf voor Samsung Galaxy scherm reparaties, een spoedreparatie waar u op kunt wachten. Dan bent u nu bij het juiste adres aangekomen, want New Phone Repair is zo’n bedrijf, waar spoedreparaties aan uw scherm worden uitgevoerd, terwijl u gezellig in de wachtkamer van dit bedrijf kunt wachten.

Een Samsung Galaxy scherm reparatie waar u op kunt wachten

New Phone Repair heeft in België verschillende vestingen, maar ze werken allemaal vanuit hetzelfde concept: snel, deskundig, service en klantvriendelijk. Als u bij een van de vestigingen aankomt met een kapot scherm, levert u uw Samsung Galaxy  in bij de reparateur. Hij bespreekt met u wat de onkosten zijn van een schermvervanging en hoeveel tijd deze Samsung Galaxy scherm reparatie in beslag zal nemen. Hij nodigt u uit voor een lekkere kop koffie in de wachtkamer en gaat met uw Samsung Galaxy scherm reparatie aan de slag. Voordat u uw kop koffie goed en wel opgedronken heeft, staat de reparateur weer met een goed functionerende Samsung Galaxy voor u  en kunt u uw digitale bezigheden meteen weer voortzetten op uw Samsung Galaxy.

Een Samsung Galaxy scherm reparatie, gefikst door professionals

New Phone Repair neemt alleen maar monteurs in dienst die gekwalificeerd zijn en ervaren in gespecialiseerde smartphonereparaties. Mocht er weer een nieuw model Samsung Galaxy uitkomen, dan worden de monteurs weer bijgeschoold in dit nieuwe model. Ook het gereedschap wordt steeds aangepast. De onderdelen, die nodig zijn voor een Samsung Galaxy scherm vervanging, zijn altijd de originele Samsung onderdelen, en deze onderdelen liggen constant op voorraad in de vestigingen van New Phone Repair. Daarom is een spoedreparatie ook daadwerkelijk een spoedreparatie, u komt, u wacht en u neemt uw defecte Samsung Galaxy weer gerepareerd mee naar huis. You break it, New Phone Repair fixes it!