Actie van de maand

50% korting op een Glazen Screenprotector!

''Groot assortiment accessoires en hoesjes''

Steging Dakbedekkingen.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 743 reviews. reviews.

 

Smartphone,Tablet of Computer kapot?                                
in Antwerpen & Gent!


Snelle én professionele herstellingen voor zowel particulieren als
zakelijke klanten. 


New Phone Repair is uw herstelpartner voor herstellingen aan uw defecte Smartphone, Tablet, Pda, gsm en Macbook. Onze filosofie is simpel: u heeft een probleem met uw device en wij lossen dat zo snel mogelijk voor u op. Dit bespaart u tijd, geld en ergernis!

Wij hanteren het “klaar terwijl u wacht” concept. Dit houdt in dat wij voor vrijwel alle Smartphones of Tablets de onderdelen voorradig hebben zodat wij u direct kunnen helpen binnen de 30min. Tevens is het ook mogelijk om uw toestel aan te melden via de website van New Phone Repair.

Na een registratie van uw klantgegevens kunt u middels een paar stappen aangeven over welke reparatie het gaat. Aansluitend print u de aanmelding uit en voegt u deze bij het toestel. U kunt ten allen tijde online uw reparatiestatus volgen. Wij streven ernaar toestellen bij aankomst binnen 24 uur weer retour te sturen. Bij onduidelijkheden nemen wij uiteraard eerst contact met u op om verrassingen te voorkomen.

Al onze getrainde medewerkers zijn op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen op het gebied van reparaties.

Doordat we al jaren ervaring hebben in deze sector hebben wij een groot netwerk opgebouwd van zakelijke en particulieren klanten. Wij werken o.a. voor overheidsinstellingen, provider maatschappijen, verzekeringskantoren en elektronicazaken.

New Phone Repair komt graag vrijblijvend bij u langs om ook voor uw bedrijf een gratis reparatiescan uit te voeren! 

Vind ons op de kaart (Klik hier)

Betaalmogelijkheden (Klik hier)


Openingstijden/winkel informatie: AntwerpenGentbrugge, 

Firma informatie

IBAN: BE90 0016 5547 3132 
 
BIC: GEBABEBB 

BANK: BNP Paribas Fortis

BTW: BE 0841.113.328