Actie van de maand

50% korting op een Glazen Screenprotector!

''Groot assortiment accessoires en hoesjes''

Steging Dakbedekkingen.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 743 reviews. reviews.

Nokia Lumia 900

Nokia Lumia 900


De Nokia Lumia 900 is de grote broer van de Lumia 800. Het scherm is groter, de batterij is zwaarder en er zit nu ook een camera aan de voorkant zodat u kan videobellen. Het is ondertussen al de 4e Windows Phone van Nokia en heeft alles wat u van een moderne smartphone kunt verwachten. Hij ziet er niet alleen stijlvol uit, u kan ook rekenen op snelle hardware, een helder beeldscherm en een kwalitatieve camera.


Door de grootte van het scherm kan het echter gebeuren dat er snel krassen op komen. Of wanneer u de telefoon per ongeluk laat vallen, kan er misschien een barst in het scherm komen. Voor al uw Nokia Lumia problemen zit u goed bij New Phone Repair. Laat uw Nokia Lumia 900 repareren door onze experts en uw telefoon kan er weer een tijdlang tegenaan.


Benieuwd hoe we u kunnen helpen? Onze reparateurs zijn steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vlak van smartphones en tablets. Zij kunnen u dus zeker en vast verder helpen met uw probleem. Contacteer ons gerust voor meer informatie.


Newphonerepair.be

  • Klaar terwijl u wacht
  • Hoogst kwaliteit onderdelen
  • Geen onderzoekskosten*
  • 12 maanden garantie
  • Grote voorraad
  • Direct contact (reparatie status)

9 Artikel(en)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
Nokia Lumia 900

Minimal Price: 39,00 39