Actie van de maand

50% korting op een Glazen Screenprotector!

''Groot assortiment accessoires en hoesjes''

Steging Dakbedekkingen.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 743 reviews. reviews.

Subcategories:

Mac reparatie

Elke Macbook reparatie door Newphone Repair!

Omdat uw nieuwe MacBook zo licht is, neemt u hem met plezier overal mee. Ook op een lange treinreis of op citytrip. Maar wat als uw toestel onderweg een deuk krijgt en er allerlei reparaties de kop opsteken? 

Specialist in Macbook reparatie in Antwerpen of Gent

U hoeft niet te vrezen dat uw defecte MacBook Air of MacBook Pro voorgoed verloren is. Onze gecertificeerde monteurs zijn gespecialiseerd in de reparatie  van het scherm, het toetsenbord, de batterij, de laadaansluiting en nog zoveel meer. Weet u niet waar het probleem zich bevindt? Dan kunt u uw toestel laten onderzoeken in onze winkel.

Uw Macbook binnen een uur gerepareerd.

Uiteraard wilt u dat uw macbook zo snel mogelijk gerepareerd is. En nog liefst meteen. Bij New Phone Repair is dat mogelijk. U hoeft geen afspraak te maken om uw MacBook binnen te brengen bij 1 van onze filialen in Gent, Antwerpen of Leuven. U laat uw toestel eenvoudigweg een uurtje achter in onze deskundige handen en geniet ondertussen van een kopje koffie. Deze klaar-terwijl-u-wachtservice is uniek.

Macbook reparatie door een gecertificeerde monteur

Bent u bang dat een reparatie slechts uitstel van executie is? Dat is bij New Phone Repair niet nodig. Wij werken enkel met kwalitatieve onderdelen, die we steeds op voorraad hebben in onze winkels. Op het vervangen onderdeel krijgt u bovendien 6 maanden garantie.

Vertoont uw toestel een defect? Kom dan langs in onze winkel. Wilt u liever niet wachten in onze winkel en vindt u het niet erg om uw toestel 3 dagen te missen? Maak dan gebruik van onze service via de post.

Newphonerepair.be

  • Klaar terwijl u wacht
  • Hoogst kwaliteit onderdelen
  • Geen onderzoekskosten*
  • 12 maanden garantie
  • Grote voorraad
  • Direct contact (reparatie status)