Actie van de maand

50% korting op een Glazen Screenprotector!

''Groot assortiment accessoires en hoesjes''

Steging Dakbedekkingen.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 743 reviews. reviews.

Laptop reparatie

laptop-repair
Is er een defect aan uw laptop en weet u niet waar dit door gekomen is?  Valt de verbinding van uw laptop weg, krijgt u uw laptop niet meer opgestart, of is er een softwarematig probleem?

Blijf niet gefrustreerd doorzoeken naar het probleem en de oplossing, maar breng uw laptop voor een check en een eventuele laptop reparatie naar de dichtstbijzijnde reparatievestiging van New Phone Repair.

New Phone Repair heeft al jarenlange ervaring in het repareren van laptops. De monteurs van New Phone Repair hebben de nodige opleidingen om laptops te checken, een diagnose te stellen en te repareren achter de rug. Zij staan nooit voor verrassingen.

Voor een deskundig herstel van uw laptop gaat u naar New Phone Repair.

 In onze repairshops kunt u onaangekondigd binnenlopen voor een laptopherstel, u kunt ook tevoren een afspraak maken. De klant is koning hierin.

Als u weet waar het defect van uw laptop zit, gaat de New Phone Repair monteur meteen daarmee aan de slag. Uiteraard nadat hij eerst met u over het onkostenplaatje heeft gehad. Aan u de keus of u uw laptop voor die prijs laat repareren.

Is het voor u onduidelijk waarom uw laptop het begeven heeft, dan test de monteur eerst uw laptop. Hij stelt de juiste diagnose, en bespreekt met u het reparatieplan van uw laptop. Aan u de beslissing of uw laptop deze reparatieprijs nog waard is. Maar u zult versteld staan van de laptop herstelprijzen.

Een reparatie aan uw laptop is meestal beduidend goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe laptop.

En New Phone Repair werkt met scherp concurrerende prijzen. Bovendien krijgt u 12 maanden garantie op de reparatie van uw laptop. Krijgt uw laptop binnen die tijd hetzelfde probleem, dan wordt uw laptop weer hersteld op kosten van New Phone Repair.

Voor een snel laptop herstel is New Phone Repair het juiste adres.

U wilt en kunt uw laptop niet voor langere tijd missen. Zelfs niet voor een laptop reparatie. Bij New Phone Repair begrijpt men dat dit in deze moderne tijd niet wenselijk is, en zij spelen daar met hun reparatiebedrijfsvoering op in. Zij proberen van iedere laptop reparatie een spoedherstel te maken. Laptop repair

Daarom liggen van de meeste merken laptops de originele merkonderdelen op voorraad en gebruikt men het meest moderne en geavanceerde gereedschap voor een laptopherstel.

Op de meeste laptopherstellingen kunt u gewoon wachten in de wachtkamer. Terwijl u uw kop koffie opdrinkt, gaat de New Phone Repair reparateur acuut aan de slag met uw laptop reparatie. En voordat u het in de gaten heeft staat de reparateur weer met een voor 100% functionerende laptop bij u in de wachtkamer. En kunt u weer aan de slag.

New Phone Repair denkt met u mee!

Newphonerepair.be

  • Klaar terwijl u wacht
  • Hoogst kwaliteit onderdelen
  • Geen onderzoekskosten*
  • 12 maanden garantie
  • Grote voorraad
  • Direct contact (reparatie status)

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.