Actie van de maand

50% korting op een Glazen Screenprotector!

''Groot assortiment accessoires en hoesjes''

Steging Dakbedekkingen.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 743 reviews. reviews.

 

iPhone 4 reparatie

iPhone 4S reparatie

iPhone 5 reparatie

iPhone 5C reparatie

iPhone 5S reparatie

 

iPhone 6 reparatie

iPhone 6 Plus reparatie

iPhone 6S Plus reparatie

iPhone 6S Plus reparatie

Meer Apple reparatie

 

iPhone reparatie Schoten

Heeft u een gebroken scherm op uw iPhone, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jaren lange ervaring zijn wij specialist op het gebied van iphone reparatie. Of het nu gaat om een scherm reparatie of connector reparatie wij herstellen het binnen de 30 minuten. Doordat de iPhone zo populair en er ook zo veel van verkocht zijn  komen er ook veel defecte toestellen naar ons voor reparatie.

Waarom uw iPhone laten repareren

Doordat de prijs van een nieuw toestel ongelofelijk duur is, is het zeker raadzaam om uw iPhone te laten herstellen. In de meeste gevallen zal het enkel 30 minuten in beslagnemen. Ook krijgt u hier 12 maanden garantie op uw vervangen onderdeel.

iPhone in het water laten vallen?

Een ongeluk zit in een klein hoekje, voor u het weet ligt u toestel in het water of valt er een glas drinken over uw iPhone, ook voor waterschade aan uw iPhone kunt u bij ons terecht. Wij verwijderen het vocht in uw toestel. Let wel op deze reparatie neemt 1 dag in beslag.

Veel voorkomende iPhone reparaties

In de meeste gevallen gaat het om het glas wat kapot gaat tijden een val of impact.  Ook zien wij dat er veel laad connectoren vervangen moeten worden.

 

Vind ons op de kaart (Klik hier)