Actie van de maand

50% korting op een Glazen Screenprotector!

''Groot assortiment accessoires en hoesjes''

Steging Dakbedekkingen.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 743 reviews. reviews.

iPhone reparatie Gent

 

iPhone 4 reparatie

iPhone 4S reparatie

iPhone 5 reparatie

iPhone 5C reparatie

iPhone 5S reparatie

 

iPhone 6 reparatie

iPhone 6 Plus reparatie

iPhone 6S Plus reparatie

iPhone 6S Plus reparatie

Meer Apple reparatie

 

iPhone reparatie Gent 

In Gent hebben wij ook een vestiging waar u uw iPhone ter reparatie kan aanbieden. Ons personeel staat u graag te woord. U kunt bij ons binnen stappen zonder afspraak. Wij werken namelijk met een uniek klaar-terwijl-u-wacht concept. u kunt dus op uw iPhone reparatie wachten onder het genot van een bakje koffie. Onze monteurs in Gent zijn volledig gecertificeerd en worden regelmatig bijgschoold. 

iPhone reparatie Gent snel en accuraat

De monteurs van new Phone Repair werken  snel en accuraat. De meeste iPhone reparaties zijn binnen 30 minuten klaar, u kunt in onze zaak wachten onder het genot van een kop koffie en door  gebruik te maken  van onze wifi, kunt u eventueel op iPad of laptop o.i.d. gewoon doorwerken. U hoeft geen tijd te verliezen. Mocht u geen tijd hebben om langs onze New Phone Repair zaak te komen, dan kunt u uw toestel ook opsturen voor een iPhone reparatie. Via de website meldt u uw iPhone reparatie aan en kiest u de reparatie die u nodig heeft. Vervolgens stuurt u uw iPhone op en na ontvangst gaan wij meteen over op uw iPhone reparatie . Indien wij uw iPhone gerepareerd hebben, verzenden wij uw iPhone weer (verzekerd) terug naar u. Tijdens dit reparatieproces houden wij u op de hoogte van de status van uw iPhone reparatie. Zo probeert New Phone Repair zo transparant en duidelijk mogelijk te blijven voor haar klanten.

iPhone reparatie Gent door professionals


New Phone Repair heeft alleen gespecialiseerde, vakbekwame monteurs in dienst. Zij zijn ervaren en gecertificeerd  in iPhone reparaties, en volgen nog steeds bijscholingen in het repareren van de nieuwste iPhones. De monteurs van New Phone Repair denken met u mee over de defecten van uw iPhone, ook over complexe defecten, zij geven u van te voren een prijsopgave en het is aan u of u de iPhone reparatie wel of niet uit laat voeren. Gaat u over tot

reparatie, dan bent u verzekerd van een professionele kwalitatief perfecte  behandeling en een scherp tarief. De onderzoekskosten worden in dit geval  van de kosten van uw iPhone reparatie  afgetrokken. Onze New Phone Repair medewerkers staan 6 dagen per week voor u klaar in een van de zaken van New Phone Repair. 

Wij repareren niet alleen schermen of andere standaard reparaties, ook verwerken wij aan complexe reparaties waarbij geavanceerde apparatuur bij komt kijken. Dus veel waterschade reparaties kunnen wij ook vaak voor u repareren. Waarbij andere reparatiecentra u toestel als onherstelbaar verklaren, gaan wij verder!

Moederbord reparaties aan uw iPhone.

Is uw iPhone defect, door een klein ongelukje is dit altijd mogelijk, dan hoeft u uw iPhone niet voor lange tijd  te missen. U zoekt op de juiste website voor een iPhone reparatie. Bij New Phone Repair bent u aan het juiste adres voor een iPhone reparatie. New Phone Repair heeft verschillende vestingen, er is altijd een vesting in uw buurt. De medewerkers van New Phone Reapir realiseren zich goed dat u in deze moderne tijd u uw iPhone niet lang kunt missen, dat is in deze tijd niet meer te doen. U kunt gewoon langskomen voor een iPhone reparatie, maar u kunt uw iPhone ook opsturen.De keuze is aan u.  Wij hebben alle originele onderdelen voor een iPhone reparatie op voorraad en omdat wij voor 100% achter elke iPhone reparatie  staan, geven wij op elke iPhone reparatie maar liefst 6 maanden garantie. Wij zijn op de hoogte van alle soorten iPhones en nemen iedere iPhone reparatie aan. Voor elke iPhone reparatie hebben wij een oplossing. Wij nemen elke uitdaging op het gebied van iPhone reparatie aan, of het nu gaat om een nieuw scherm, een andere achterkant, een batterij die niet oplaadt, software problemen of een combinatie van dit alles. New Phone Repair is gecertificeerd in de reparaties van allerlei defecten in allerlei soorten iPhones.

Wij hebben voldoende parkeergelegenheid bij Gent en onze vestiging is makkelijk te bereiken. Ook werken wij met getrainde monteurs dus u kunt met een gerust hard uw iPhone bij ons achterlaten. Staat de prijs van iPhone niet op onze website dan kunt altijd bellen naar onze shop in Gent.