Actie van de maand

50% korting op een Glazen Screenprotector!

''Groot assortiment accessoires en hoesjes''

Steging Dakbedekkingen.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 743 reviews. reviews.

iPhone reparatie Antwerpen

 

iPhone 4 reparatie

iPhone 4S reparatie

iPhone 5 reparatie

iPhone 5C reparatie

iPhone 5S reparatie

 

iPhone 6 reparatie

iPhone 6 Plus reparatie

iPhone 6S reparatie

iPhone 6S Plus reparatie

Meer Apple reparatie

 

iPhone reparatie Antwerpen

Bij New Phone Repair bent u aan het juiste adres voor een iPhone reparatie aan u toestel. Wij repareren al 6 jaar voornamelijk iPhone's en andere typen mobiele toestellen. U kunt ten alle tijden binnen stappen voor een vrijblijvende offerte. Let wel op alle reparatieprijzen staan bij ons op de website. Ons personeel staat u graag te woord. Dus schroom absoluut niet te bellen naar onze vestiging in Antwerpen.

Onze vestiging is goed bereikbaar in Antwerpen en er is voldoende parkeergelegenheid.

Bij onze vestiging in Antwerpen kunt makkelijk parkeren voor uw iPhone reparatie. U kunt tijdens de reparatie wachten in ons reparatiecentrum. Wij hanteren als een van de weinige reparatiepartijen een klaar terwijl u wacht service. Dit betekend dat u ter plaatse kunt wachten op uw iPhone reparatie. U kunt onder het genot van een bakje koffie onze assortiment aan accessoires bezichtigen. Uw iPhone herstelling wordt enkel verricht door gecertificeerd personeel.
Al ons personeel wordt tijdig bijgeschoold en is volledig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Wij repareren met de modernste apparatuur waardoor uw iPhone van een kwalitatieve herstelling wordt voorzien.

iPhone scherm reparatie

De meest voorkomende reparatie aan een iPhone is toch het scherm. iPhone’s zijn prachtige apparaten maar helaas zit valschade in een kleine hoek. Het scherm is toch een zwaktepunt van het toestel. Wij raden onze klanten dan ook aan om altijd een bescherm hoes te gebruiken te bescherming. Een beschermhoes kan de schade enorm beperken. 

Vind ons op de kaart (Klik hier)