Actie van de maand

50% korting op een Glazen Screenprotector!

''Groot assortiment accessoires en hoesjes''

Steging Dakbedekkingen.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 743 reviews. reviews.

iPhone 7 plus reparatie

U wilt graag deze iPhone 7 plus behouden, dus is het tijd voor een iPhone 7 plus reparatie. Onze zaken van New Phone Repair, met shops in Antwerpen en Gent, zijn betrouwbare adressen voor een iPhone 7 plus reparatie. Bij ons zijn alleen maar gediplomeerde monteurs in dienst, die op tijd bijscholingen volgen. 

Zo zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste reparatie technieken en het meest geavanceerde reparatiegereedschap. Zij zijn ervaren en gespecialiseerd in alle soorten iPhone 7 plus reparaties.

iPhone 7 plus reparatie: bij New Phone Repair kunt u hierop wachten

U kunt bij de zaken van New Phone Repair 6 dagen per week langskomen met uw niet functionerende iPhone 7 plus. Onze technische medewerkers openen uw iPhone 7 plus open en onderzoeken of er onderdelen defect zijn. Omdat wij altijd de originele materialen van alle iPhones op voorraad hebben, ook van de iPhone 7 plus, kunt u op dit onderzoek in de zaak wachten.

De monteur bespreekt met u wat de onkosten zullen zijn van de iPhone 7 plus reparatie. Bent u hier mee eens, dan kunt u in de gezellige wachtkamer wachten op uw iPhone 7 plus reparatie. Doorsnee duren de iPhone 7 plus reparaties niet lang. Voor een eenvoudige schermvervanging of verwisseling van behuizing hoeft u maar een half uurtje uit te trekken. 

Voordat u met uw koffie klaar bent, werkt uw iPhone 7 plus weer perfect, en kunt u weer uw telefonische bezigheden voortzetten. Mocht u de prijs van de iPhone 7 plus reparatie te kostbaar vinden dan heeft u altijd het laatste woord. Dan neemt u uw defecte iPhone 7 plus gewoon weer mee naar huis

iPhone 7 plus reparatie: tegen een scherp concurrerend tarief

Wij hanteren scherp concurrerende prijzen m.b.t. iPhone 7 plus reparaties. Omdat wij werken met geavanceerde reparatietechnieken en originele materialen van de iPhone 7 plus geven wij u op het vervangende onderdeel 6 maanden garantie.

Wij heten u van harte welkom in een van onze New Phone Repair zaken voor een iPhone 7 plus reparatie. Mocht u echter geen tijd hebben om zelf langs te komen dan heeft u ook de mogelijkheid om uw iPhone 7 plus op te sturen ter reparatie.

Hierbij hanteren wij de “one day service” (repareren, Mister Cash, Creditcardbetaling en retournering binnen een dag). Mocht u voor deze mogelijkheid kiezen dan moet u uw iPhone 7 plus altijd wel eerst aanmelden op onze site voordat u uw iPhone 7 plus daadwerkelijk opstuurt. 

In dit geval raden wij u aan uw iPhone 7 plus met een half opgeladen batterij op te sturen, dit zal de snelheid van de iPhone 7 plus reparatie bevorderen.

 

Newphonerepair.be

  • Klaar terwijl u wacht
  • Hoogst kwaliteit onderdelen
  • Geen onderzoekskosten*
  • 12 maanden garantie
  • Grote voorraad
  • Direct contact (reparatie status)

20 Artikel(en)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
iPhone 7 plus reparatie

Minimal Price: 29,00 29