Actie van de maand

50% korting op een Glazen Screenprotector!

''Groot assortiment accessoires en hoesjes''

Steging Dakbedekkingen.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 743 reviews. reviews.

iPhone 6S Plus reparatie

U bent de eigenaar van een iPhone 6S en kent de werking van deze smartphone op en top. Toch lijkt het of er de laatste tijd kleine defecten aan uw iPhone 6S komen. Werkt de software nog naar behoren? Zijn er problemen met het geluid, werkt de accu nog volledig?

Het lijkt de hoogste tijd om met uw iPhone 6S eens naar een gespecialiseerde repairshop te gaan, om uw toestel te laten onderzoeken door monteurs met vakkennis. Wij zijn zo’n gespecialiseerd bedrijf, New Phone Repair, met meerdere zaken in Antwerpen en Gent. Voor een professionele iPhone 6S reparatie. 

Heeft u uw toestel al eens goed bekeken? Zit er misschien een scheur in het scherm omdat u uw iPhone 6S uit uw zak heeft laten vallen? Het kan ook zijn dat uw iPhone 6S in de wc-pot is gegleden of in de wasmachine heeft meegedraaid.

Onze monteurs horen regelmatig dit soort gebeurtenissen, het overkomt iedereen weleens. Mocht er dan door de scheur of barst in het glas vochtschade zijn ontstaan, dan is het raadzaam om snel naar New Phone Repair te komen, want door vochtschade kan u iPhone 6S totaal gaan uitvallen.

Een voor een vallen functies uit, langzaam, maar zeker. Het vocht gaat namelijk door de barst in het scherm op de onderdelen van uw iPhone 6S zitten, en dit veroorzaakt corrosie, roest dus. Dat is spijtig, want een schermreparatie is een relatief goedkope en simpele herstelling. Voorkomt u dus a.u.b. vochtschade door op tijd een nieuw glas op uw iPhone 6S te laten plaatsten.

iPhone 6S reparatie: bij New Phone Repair gaat dit snel

In onze zaken werken wij alleen met hooggekwalificeerde technici, zij weten alles van een iPhone 6S reparatie. Zij werken met geavanceerde tools op reparatiegebied. Stel dat u in onze zaak langs komt met uw niet functionerende iPhone 6S, dan nemen zij ruimschoots de tijd voor u.

Zij openen de iPhone 6S, bekijken of er defecte onderdelen zijn en of die vervangen moeten worden en bespreken na deze diagnose met u de prijs van de iPhone 6S herstelling. A

an u altijd het laatste woord of u die iPhone 6S reparatie uit wilt laten voeren. Kiest u voor de iPhone 6S reparatie, dan kunt u op de meeste iPhone 6S reparaties wachten, gewoon in onze zaak, onder het genot van een kop koffie of thee. Voor een simpele schermvervanging moet u 30 minuten uittrekken, de meeste andere herstellingen duren nooit langer dan een uur.

iPhone 6S reparatie: concurrerende prijzen bij New Phone Repair

Een iPhone 6S reparatie kost beduidend minder geld dan de koop van een nieuw toestel, zeker als u eigenlijk uw eigen toestel wilt behouden. In vergelijking met andere repairshops hanteren wij scherp concurrerende betaalbare prijzen.

Omdat wij reparaties uitvoeren met originele onderdelen van de iPhone 6S, en die ook altijd in de zaak voorradig hebben, staan wij garant voor onze reparaties en geven u 6 maanden garantie op de te vervangen onderdelen.

 

Newphonerepair.be

  • Klaar terwijl u wacht
  • Hoogst kwaliteit onderdelen
  • Geen onderzoekskosten*
  • 12 maanden garantie
  • Grote voorraad
  • Direct contact (reparatie status)

20 Artikel(en)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
iPhone 6S Plus reparatie

Minimal Price: 29,00 29