Actie van de maand

50% korting op een Glazen Screenprotector!

''Groot assortiment accessoires en hoesjes''

Steging Dakbedekkingen.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 743 reviews. reviews.

Gsm reparatie Antwerpen

Gsm reparatie in Antwerpen stad

Sinds 2009 is New Phone Repair een gevestigde naam in Antwerpen stad. Voor elke Telefoon, Tablet, Gsm, Smartphone, iPad, iPhone, iPod of Macbook reparatie kunt u langskomen en genieten van onze uitstekende service. Het maakt niet uit wat voor probleem u heeft met uw gsm, voor elk probleem bestaat er een oplossing bij de gsm reparatie winkel in Antwerpen. Is het scherm van uw gsm gebroken? Doet het geluid het niet meer van uw gsm? Laadt uw gsm niet meer op? Doet uw hoofdtelefoon het niet meer? Werken de knopjes aan de zijkant van uw gsm niet meer? Is het beeld wazig of zitten er vlekken of strepen op? Gaat de batterij van uw gsm niet lang meer mee? Of valt de gsm uit als de accu nog niet helemaal op is? Heeft u problemen met het bereik? Kunt u nergens meer op wifi?

Dit zijn allemaal veel voorkomende problemen waar niemand op zit te wachten met een gsm. Al deze problemen zijn binnen het uur opgelost als u langskomt bij de gsm reparatie shop in Antwerpen. Kom gerust eens langs zonder afspraak om uw gsm te laten repareren of u kunt ook altijd een vrijblijvend onderzoek laten uitvoeren. Een gsm reparatie onderzoek is gratis en binnen 1 uur weten we meestal wel wat voor reparatie uw gsm nodig heeft. U kunt uw route makkelijk plannen als u op deze site naar ‘’ Onze winkels ‘’ gaat. Wilt u eerst liever ons op afstand horen dan kunt u een mail sturen of bellen. Onze werknemers staan tijdens openingsuren altijd voor u paraat. Geen probleem is te gek bij New Phone Repair!

Gsm vochtschade

Heeft u gsm in de regen gelegen? Is uw gsm in de toilet gevallen? Heeft u met uw gsm gesport en is er zweet opgekomen? Heeft u per ongeluk een glas drinken over uw gsm laten vallen? Als dat zo is kan het nare gevolgen hebben voor de gsm. Bij aanraking van vocht ontstaat er corrosie in de gsm en dit zorgt ervoor dat sommige functies van de gsm uitvallen of niet meer functioneren zoals het zou moeten. Meestal merkt u niets van vochtschade als het net is gebeurd maar de problemen komen later. Ineens kan het geluid uitvallen of opeens laad de gsm niet meer op. Dit zijn maar enkele voorbeelden van wat er kan gebeuren na vochtschade. Ongeveer 75% van de reparaties de  met waterschade te maken hebben kunnen we in de gsm reparatie winkel New Phone Repair oplossen. Wij rekenen 29,- euro voor het verwijderen van alle schade op het moederbord en voor het grondig reinigen van alle IC’s. Het is mogelijk dat we na reiniging van het moederbord ook nog een onderdeel moeten vervangen maar dat laten we altijd op voorhand weten zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. U dient voor een waterschade reparatie uw gsm 1 dag achter te laten.

Gsm reparatie uitgevoerd met professionaliteit!

Elke gsm die bij ons binnenkomt onderzoeken wij grondig op defecten die het gebruik van de gsm beperken, zoals een kapotte batterij , geluidsproblemen, niet werkende software  of breukproblemen. Omdat onze monteurs constant opgeleid worden op het gebied van gsm reparaties, weten wij na een onderzoek bijna altijd wat het probleem van uw telefoon is. Wij bespreken met u wat de schade van de gsm is en berekenen de onkosten voor de gsm reparatie. Mocht u ervoor kiezen om de gsm reparatie aan ons toe te vertrouwen, dan trekken we de onderzoekskosten af van de reparatiekosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. New Phone Repair staat voor transparantie! Om onze reparaties meer kracht bij te zetten geven wij 6 maanden garantie op alle gsm herstellingen.

Herstellingen waar u op kunt wachten

U kunt bij New Phone Repair Antwerpen van maandag tot en met zaterdag langskomen voor uw gsm reparatie . Wij helpen u direct, meestal hoeft u maar een uurtje te wachten op uw gsm herstel want wij hebben van de meest voorkomende telefoons alle originele onderdelen op voorraad . Bij onze winkel in Antwerpen Zuid kunt u precies voor de deur parkeren en loopt u zo naar binnen met uw kapotte telefoon, zonder dat u eerst lang naar een parkeerplek hoeft te zoeken. Heeft u echter geen tijd om langs te komen voor een telefoon reparatie, dan kunt u uw telefoonreparatie ook aanmelden via onze website. U stuurt uw gsm dan naar ons op. Wij houden u op de hoogte van de status van uw gsm reparatie en verzenden hem weer gerepareerd (verzekerd) naar u terug.