Actie van de maand

50% korting op een Glazen Screenprotector!

''Groot assortiment accessoires en hoesjes''

Steging Dakbedekkingen.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 743 reviews. reviews.

Garantie en / op reparaties bij New Phone Repair

 

U ontvangt  12 maanden garantie op de New Phone Repair  werkzaamheden en op de door ons geleverde onderdelen van uw telecom apparaten.

Fabrieksgarantie op apparatuur elders aangeschaft

U heeft op de door u nieuw aangeschafte telecomapparaten de normale fabrieksgarantie, geleverd door de fabrikant van uw apparaat . Deze garantieduur verschilt per fabrikant en per product. Zolang u deze fabrieksgarantie heeft, garandeert de fabrikant dat het product bij “normaal gebruik” goed blijft werken. Valt u apparatuur ondanks “normaal gebruik” uit binnen de fabrieksgarantieperiode, dan is in eerste instantie de eigen fabrikant hiervoor aansprakelijk.

*U kunt met uw defecte toestel naar een van onze zaken komen, wij adviseren u hoe u met deze fabrieksgarantie om moet gaan en hoe u dit verder kunt regelen.

Opties na de fabrieksgarantieperiode of door onheil van buitenaf

Gaat uw apparatuur kapot na de fabrieksgarantie periode of door verkeerd gebruik dan kunt u bij een van onze zaken uw toestel na laten kijken wat de oorzaak van het defect is. Wij geven u een goede diagnose van het defect en berekenen u de onkosten van herstel. Aan u de keus of u uw toestel vervolgens laat repareren. Een reparatie aan uw toestel, waarvan weliswaar de fabrieksgarantie is verstreken, maar waarvan de economische levensduur nog  lang niet is verstreken, is doorgaans stukken goedkoper dan de aanschaf van een nieuw toestel.

Onder onheil van buitenaf  verstaan wij o.a.

-          Val- of stootschade

-          Water of vochtschade

-          Verkeerd gebruik

Wij zijn in staat al deze reparaties uit te voeren zodat uw toestel weer voor 100% zal functioneren.     Op deze reparaties  en op de eventueel vervangende merkonderdelen geven wij u 12 maanden garantie.