Actie van de maand

50% korting op een Glazen Screenprotector!

''Groot assortiment accessoires en hoesjes''

Steging Dakbedekkingen.

Wij worden door klanten beoordeeld met een 9.3 van 10 gebaseerd op 743 reviews. reviews.

iPhone 7 reparatie

U heeft een prachtige moderne iPhone 7 en deze smartphone heeft tot nu toe prima gefunctioneerd. Nu beginnen er kleine gebreken aan te komen.

Het volume valt af en toe weg, de batterij laadt langzaam op of is juist heel vaak leeg. Is uw iPhone 7 gevallen of gestoten? Dan kan het zijn dat er een scheur in het glas is gekomen.

Tot nu toe ergerde u zich alleen maar aan die barst, omdat het scherm niet goed leesbaar meer was. Maar door die scheur kan er ook nattigheid in uw toestel geslopen zijn. En die nattigheid zorgt ervoor dat er zo heel langzaam corrosie in uw iPhone 7 ontstaat. Daardoor kunnen verschillende functies van uw iPhone 7 gaan disfunctioneren. In zo’n geval is het de hoogste tijd naar een gespecialiseerd adres te gaan voor een iPhone 7 reparatie. 

Tijd dus om snel naar onze zaak, New Phone Repair, te komen voor een betaalbare, snelle iPhone 7 reparatie, voordat uw toestel helemaal uitvalt

iPhone 7 reparatie: betaalbaar, deskundig en snel bij New Phone Repair

New Phone Repair heeft een zeer goede naam opgebouwd in de reparatiebranche van smartphones. Alle onze technici die de iPhone 7 reparaties uitvoeren hebben wij goed opgeleid. Zij zijn allen gediplomeerd en gecertificeerd. Zij kennen de in’s en out’s van alle modellen iPhones, van het oudere model tot en met de laatst uitgekomene.

Onze technici zijn dan ook verplicht regelmatig op nascholing te gaan. Zij gebruiken tijdens de iPhone 7 reparatie de meest moderne tools. En bij onze New Phone Repair zaken liggen de originele materialen van uw iPhone 7 voorradig, zij hoeven dus niet eerst besteld te worden. Daarom kunt u met uw defecte iPhone, zonder eerst een afspraak te maken, bij ons langkomen.  

Onze monteurs openen uw toestel, stellen de diagnose, en kunnen u precies vertellen welke onderdelen er beschadigd zijn en dus vervangen moeten worden. Ook delen ze u meteen de prijs van de iPhone 7 reparatie mee. Geen verrassingen achteraf!

De meeste herstellingen zijn binnen 3 kwartier klaar, een simpele glasreparatie kost u 30 minuten. Terwijl de monteurs uw iPhone 7 herstellen, drinkt u een lekkere kop koffie of thee. Wilt u online blijven, dan kunt u gratis gebruik maken van onze wifi. Zo gaat er voor u geen kostbare tijd verloren.

iPhone 7 schermreparatie: zeer scherpe concurrerende tarieven

Wij hanteren scherp concurrerende prijzen. Een iPhone 7 herstellen kost u beduidend minder dan de aanschaf van een nieuw toestel. Mocht u niet zeker zijn of u wilt laten herstellen of een ander toestel wilt aanschaffen, dan kunt u dit altijd met ons personeel bespreken.

Zij adviseren u professioneel hierin. Omdat wij gebruik maken van originele iPhone 7 materialen tijdens onze reparaties en werken met geavanceerd gereedschap, geven wij op elke herstelling 6 maanden garantie. Kortom: New Phone Repair, de zaak voor uw iPhone 7 reparatie!

 

 

Newphonerepair.be

  • Klaar terwijl u wacht
  • Hoogst kwaliteit onderdelen
  • Geen onderzoekskosten*
  • 12 maanden garantie
  • Grote voorraad
  • Direct contact (reparatie status)

19 Artikel(en)

Rooster  Lijst 

Stel een Aflopende Directie in
iPhone 7 reparatie

Minimal Price: 29,00 29