De openingsuren in Leuven zijn gewijzigd. U kunt het beste een afspraak maken voor het filiaal in Leuven.

Nederlands Frans Engels

9 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Welke reparatie wilt u laten uitvoeren?(Genoemde prijzen zijn inclusief reparatie en inclusief materiaalkosten en andere kosten. Alleen de verzendkosten zijn niet inbegrepen. Deze bedragen € 7,50 euro voor de retour zending.)


Nokia Lumia 800 kapot - Nokia Lumia 800 reparatie

Nokia Lumia 800


De Nokia Lumia 800 is een futuristische smartphone met een elegant en strak design dat bij veel mensen in de smaak valt. De front bestaat uit een full module display waar het lcd scherm en het touchscreen inzit samen met een frame. De achterkant Is hard kunststof en ligt lekker in de hand. De Nokia Lumia 800 draait op het Symbian besturingsysteem.


Gebeurt het nu dat uw toestel op de grond valt en uw Nokia Lumia 800 kapot gaat? Of het glas gebarsten raakt? Maakt u zich maar geen zorgen. U kunt rekenen op de reparateurs van New Phone Repair voor uw Nokia Lumia 800 reparatie. Wij gebruiken al onze expertise om uw toestel te herstellen. Op die manier kan u opnieuw genieten van een smartphone in topconditie.


Hebt u hier vragen of opmerkingen bij? Aarzel dan niet ons te contacteren of breng een bezoek aan onze winkel. Onze medewerkers helpen u graag verder.