De openingsuren in Leuven zijn gewijzigd. U kunt het beste een afspraak maken voor het filiaal in Leuven.

Nederlands Frans Engels

10 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

10 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Welke reparatie wilt u laten uitvoeren?(Genoemde prijzen zijn inclusief reparatie en inclusief materiaalkosten en andere kosten. Alleen de verzendkosten zijn niet inbegrepen. Deze bedragen € 7,50 euro voor de retour zending.)


HTC SDesire S rherstelling - HTC Desire S glas kapot

HTC Desire S

Is uw gsm op de grond gevallen en is het scherm daarbij gescheurd of gebarst? Kom naar de reparateurs van New Phone Repair voor een reparatie van uw HTC Desire S!

De HTC Desire S is een gsm die bij veel mensen goed in de smaakt valt omdat het is alle opzichten goed werkt en echt voor jan alleman is gemaakt. Het scherm heeft een ovale vorm dat wel kwetsbaar is als de gsm op de grond valt. De scherm van de HTC Desire S zijn altijd op voorraad en net zoals alle ander onderdelen daardoor kunnen wij een klaar terwijl u wacht service aanbieden. Als het lcd scherm barst kunnen we die los vervangen van het touchscreen omdat het geen full module is. Het Lcd scherm gaat niet zo vaak kapot als dat het touchpanel barst omdat dat op het lcd beeldscherm ligt.

Uiteraard heeft New Phone Repair ook voor deze HTC New Phone Repair alles in huis om een defect camera, beschadigde backcover of een kapot scherm te vervangen. Laat dus uw HTC Sensation bij ons herstellen en u kunt opnieuw jaren genieten van een top gsm.

Hebt u hier vragen of opmerkingen bij? Aarzel dan niet ons te contacteren of breng een bezoek aan onze winkel. Onze medewerkers helpen u graag verder.