De openingsuren in Leuven zijn gewijzigd. U kunt het beste een afspraak maken voor het filiaal in Leuven.

Nederlands Frans Engels
iPhone 6 Plus (19)
iPhone 6 (19)
iPhone 5S (18)
iPhone 5C (17)
iPhone 5 (18)
iPhone 4S (19)
iPhone 4 (19)
iPhone 3GS (19)
iPhone 3G (19)
Apple herstellingen (0)

iPhone reparatie Antwerpen

Apple

iPhone of iPad stuk? De experts van New Phone Repair staan klaar voor de reparatie van uw iPhone en iPad in onze winkel in Antwerpen.

Wie kent Apple nu niet? Het baanbrekende elektronicabedrijf van Steve jobs maakte pc’s en iPod’s een deel van ons leven. Hun laatste ontwikkelingen op mobiel gebied brachten ons de iPhone en de iPad.

De iPhone is een combinatie van een mobiele telefoon, iPod en pda. Je kan er naast bellen ook mee sms'en, mailen, surfen, muziek beluisteren, enz.. Dit toestel was samen met de HTC Touch een van de eerste smartphones met een on-screen toetsenbord. De iPad was dan weer een van de eerste tablet pc en onmiddellijk een succes bij het grote publiek.

Aangezien dit een van de populairste smartphonemerken is, heeft New Phone Repair heel wat onderdelen in stock. Breng dus uw iPhone voor reparatie naar onze winkel in Antwerpen en onze experts maken hem terug zo goed als nieuw. Als extra service kan u uw toestel ook naar ons opsturen. Wij zorgen dan voor de verdere afhandeling.

 Meer info over onze service? Of had u een vraag? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren of neem een kijkje bij onze FAQ.