De openingsuren in Leuven zijn gewijzigd. U kunt het beste een afspraak maken voor het filiaal in Leuven.

Nederlands Frans Engels

7 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Welke reparatie wilt u laten uitvoeren?(Genoemde prijzen zijn inclusief reparatie en inclusief materiaalkosten en andere kosten. Alleen de verzendkosten zijn niet inbegrepen. Deze bedragen € 7,50 euro voor de retour zending.)


iPod touch herstellen - iPod touch reparatie

iPod touch 5


Laat uw iPod touch herstellen door de experts van New Phone Repair. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis voor uw iPod Touch reparatie.


De iPod touch 5, de 5e generatie iPods, is een totaal vernieuwde versie van de voorgaande iPods. Dit nieuwe toestel ziet er anders uit, heeft een groter scherm en u kan uw favoriete kleur kiezen. Bovendien heeft deze luxe MP3 een nieuwe processor en een groter geheugen. Het grotere scherm leent zich uitstekend voor games en video’s. En met de nieuwe camera neemt u foto’s van topkwaliteit.


Een toestel met een scherm met de grote van deze iPod 5, raakt natuurlijk ook sneller beschadigd. Een kleine onoplettendheid, het toestel valt en het scherm raakt gekrast of gebarsten. Laat uw iPod touch herstellen door de experts van New Phone Repair. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis voor uw iPod Touch reparatie. Wij scholen ons immers steeds bij en blijven dus op de hoogte van alle nieuwigheden op het vlak van iPods, tablets en smartphones.


Benieuwd hoe we u verder kunnen helpen? Aarzel dan niet om ons te contacteren of kom gerust eens langs in onze winkel in Antwerpen.